Lihab

"Broschyrens kvalitet är perfekt!"

LIHAB är ett BF9K-certifierat byggföretag i Stockholm som klarar kundernas mest krävande uppdrag.
– Vi, våra kunder och leverantörer är mycket nöjda med broschyren. Hela projektet andas noggrannhet och omsorg. Det är inte något hafsjobb precis, förklarar Niklas Mellin, vd, LIHAB.


– Network Reklambyrå annonsfinansierade hela projektet. Vi fick en 20-sidig högklassig broschyr med fint papper, fina bilder och bra text för noll kronor. Det kan ju inte bli bättre, berättar Niklas Mellin.
– Samarbetet var enkelt och tog inte mycket tid i anspråk i förhållande till vad vi fick. Network Reklambyrå var lyhörd för våra önskemål och åsikter. Som en extra bonus fick vi även en digital variant av broschyren upplagd och läsbar på vår hemsida på Internet, säger Niklas Mellin.
– Jag håller med. Det har varit ett lyckat projekt. Broschyren har fungerat bra i vår marknadsföring, säger Anders Rådestad, delägare, LIHAB.

Sagt om weblook magazine
– Den läsbara digitala varianten känns så mycket bättre än vår egen hemsida och det är jobbigt. Den medför att vi måste göra om vår egen hemsida, så att den matchar broschyren, berättar Niklas Mellin.
– Den känns modern och tidsenlig. Weblook är lätt att navigera i och har ett bra interface, säger Niklas.
– Den digitala varianten möter våra kunders behov av att få snabb info av oss och skaffa sig en snabb uppfattning av vårt företag och referenser, förklarar Niklas.