Satsa på rätt kort!

Som du säkert har lagt märke till förändrar sig företagsfloran hela tiden. Företag som fanns för ett antal år sedan finns inte längre, utan nya har tillkommit. Visste du att det enligt statistiken endast är ett nystartat företag av hundra som överlever en tioårsperiod? Resten får lägga ner på grund av felaktiga idéer eller förutsättningar.

Det är skillnad på idéer och idéer. Teoretiska, inlärda idéer som inte fungerar och sådana som bygger på erfarenhet, ny spetskunskap och är anpassade till framtidens marknad. Här gäller det att tänka långsiktigt och anlita en reklambyrå som består provet. Network Reklambyrå har bedrivit verksamhet sedan år 2000 och allt går mycket bra. Vi består provet.

Idag räcker det inte med till exempel en tryckt broschyr till kunderna. Idag lever vi i ett helt annat informationsklimat än vad vi gjorde för fem till tio år sedan. Allt går snabbare och kunderna vill oftast ha information direkt för att kunna fatta relevanta beslut att gå vidare med. De vill ha informationen lättillgänglig att läsa direkt online.

I framtiden kommer de etablerade sökmotorerna på Internet att öka sitt inflytande ännu mer för att guida presumtiva kunder till säljföretagen. Då gäller det att, som leverantör av produkter eller tjänster, hänga med i utvecklingen. Det och mycket mer kan vi på Network Reklambyrå hjälpa dig med.

Ring oss så berättar vi mer om framtidens nya möjligheter.

Med vänlig hälsning

Tommy Lejonklippa
Projektledare
Network Reklambyrå